25 Ocak 2011 Salı

Ah O Göğüsler...

       Sadece göğüsleri ile çekici olan kızlar var.İşte onlar benim canlarımdır.Hele hele yaz ayları geldiğinde,dekolteler açıldığında,sütyenler belli olduğunda...Hepinize sevgilerimi yolluyorum.
        Belki de bir kadında en dikkat çeken,en cezbedici ve ilk bakılan yerdir göğüsler.Hangi erkek bir kadınla karşılaştığında ilk önce parmaklarına bakar ki? Veya saçlarına,dudağına,burnuna? Tabii ki ilk önce göğüslerine bakar.Tamam ''diğer yerlerine bakarım'' diyenlerinizde var ama, ne olursa olsun,ilk önce saçına da baksan beyninden o kızın göğüsleri geçer.Göğüs uçları geçer.Sevişmeye başlanıldığında erkeğin ilk el attığı,ilk dil attığı,ucunu emdiği göğüsler..Pembe,kahve,koyu kahve,siyah uçlu olabilen göğüsler...Erkeğin boşalmak istediği göğüsler,ispanyol saksonun yapıldığı göğüsler,ellerinle ikisini de kavrayıp sıktığın göğüsler....

    Hele bir de dekolte giydiyse...Ah o göğüs çatalı...ah o göğsün dekolte de açık kalan kısmın da olan Ben..Dokunmak istersin o Ben'e..Hatta dilini uzatıp şöyle içten bir yalamak istersin...Ammaaaa her kıza da dekolte yakışmıyor,elbette ki ideal göğüs ölçüsü olanlar giymeli dekolteyi...Hele bir de dar gömlek giyip,düğme aralarından görülen göğüsler...


   Bir şey satmak için kullanabilir bu dekolteyi satıcı kız, ya da mezuniyet törenin de en dikkat çekici olmak için.Teşhirciliği sevenler kullanır,ya da göğsüne güvenenler.

       Dünyanın her yerinde sadece iki memeden oluşurken, ülkemizde iki memenin önünde bir el ile birlikte kullanılır:)

21 Ocak 2011 Cuma

Erkekler de G noktası....

     Yine turizm yılları.İnternetten tanıştığım bir bayan, ziyaret için çalıştığım beldeye geldi.İnternette o zaman kamera ses olmamasına rağmen insanlar daha dürüsttü.Bu da ayrı bir konu tabii.
     Gece aldım onu terminalden ve daha önce ayarladığım otele gittik.2-3 saat süren sohbetten sonra masaj yapma bahanesi ile başlanan dokunmalar,sonu orgazmla biten bir sevişmeye sahne oldu.En son ayrılacağımız gün yine bir sevişmemizde, ben sırt üstü yatıp bana oral seks yaparken birden kalktı ve banyoda ki aynayı getirdi ben 'N'oldu? Bu aynada neyin nesi?' diye sorarken 'Hiç ses çıkartma ve keyfine bak.Aynadan izle herşeyi' dedi.Ve belime yastık koyup kalçamı yukarı doğru kaldırttı.İçimden '' Herhalde sikecek beni'' diye düşünürken oral yapmaya devam etti.Yavaş yavaş, tadını çıkarta çıkarta ve tükürükler eşliğinde.Bacaklarımı bükmemi ve kalçamı biraz daha kaldırmamı istedi.Donakalmış bir vaziyette ne derse yapıyordum.Ara sıra aynaya bakıyor,daha da zevkleniyor, ara sıra da gözlerimi kapatarak anın tadını çıkartıyordum.Saçlarının kasıklarıma dökülmesi ara sıra sikimi alıp göğüs uçlarına sürtmesi,sikimi avuçlayıp kendi ağzını,yanağını tokatlaması da işin ayrı zevkiydi.Benim gibi oda sertliği seviyordu.Oral yaparken bir elini uzatıp göğüs uçlarımı sıkıyordu.Derken içimde bir şeyler olmaya başladı.Saniyelik bir şeydi.Aynadan baktığımda dili ile arka deliğimi yalamaya başladığını gördüm.Saçlarından tutup geri çekmek istesem de engel oldu ve '' Sakin ol'' diyerek beni yatıştırmaya çalıştı.Artık bırakmıştım kendimi.Ne olacaksa olsundu. ''Adi bir orospusun sen'' diyebildim sadece.Dememle bunun hızlanması bir oldu.Dili ile sikiyordu beni.Kasıklarımı yalıyor,parmağı ile arka deliğime baskılar yapıyor ama parmağını içine sokmuyordu.Tuhaf ve dayanılmaz bir zevkti. Aklımdan neler geçiyordu ''Gay'miyim lan ben? Neler yapıyor bu kız bana? Ya birden bir vibratör çıkartırsa ve arkama sokmaya çalışırsa? Offf offff

 
Ne güzel tutmuş.Parmaklarda ki zerafet e bakar mısınız...

    Sikim, arka deliğim tükürükler içinde kalmıştı.Son darbeyi vuracağı anı bekliyordum.Dili ile arkamı becerirken eli ile de sikimi okşuyor,taşşaklarımı sıkıyordu.Titremeye başladım.Anladı ve beni daha da tahrik etmek için küfürler etmeye,gaz vermeye başladı.'' Hadi,geliyorsun, işte bu..Sikiyorum seni, boşal hadi,harikaaaa'' demeye kalmadı, ben öyle bir patladım ki abartısız,kafamın üstünden spermler duvara yapıştı.Boydan boya, tek bir çizgi halinde tüm vücudum kendi spermimle dolmuştu.Gözlerim hala kapalıydı ve ben'' ne oldu lan'' diye düşünüyordum.Bu neydi yaaaaa?
   ''İşte bu kadar'' cümlesi ile kendime geldim. ''N'aptın sen kız? Manyak mısın sen?''dedim. O'lum,siz bilmezsiniz, ama erkeklerin G noktası işte burasıdır.Arka deliğinizden 2-3 santim içerdedir.Ama siz bunu ibnelik diye adlandırdığınızdan pek çoğunuz bunu ya bilmez yada partnerine yaptırmaz.Daha parmaklayacaktım seni ama n'olur n'olmaz, nasıl tepki verirsin bilemediğimden yapmadım'' dedi. Ayna olayı da işin fantezi kısmıymış.Bunu ilk  ve son yapan da O oldu.Daha sonraki beraberliklerimde ya ben söylemedim ya da yapacak kadar cesur biri denk gelmedi.İnternet alemin de okuduklarımdan sonra anladım ki ,benim gibi yaşayan,korkan ama yapılmasını çok isteyen bir sürü hemcinsim varmış.
    ''G noktası sadece kadınlara özgü bir erojen bölge midir? Erkek de kadının uyarıldığı bölgelerden uyarılabilir. Örneğin göğüs uçları, kulak içleri, ense, kadında da erkekte de ortak erojen bölgelerdir. Erkeklerde, kadınlardaki G noktasına karşılık gelen bölge, testislerle anüs arasında bulunur. Erkeklerin G noktasını bulmak kolaydır. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermeyebilirler.'' diye bir bilimsel açıklama ile bu konuyu kapatayım.

19 Ocak 2011 Çarşamba

Masturbasyon mu Seks mi?

    Blog olayına gireli fazla olmadı.İmkan buldukça  blog yazarlarını takip ediyorum.Konular farklı farklı olsada ortak sonuç şu; paylaşım.Blog olayı zaten paylaşım ama bu paylaşım gizli kalmışlıklar.Yaşanılan sırlar ve yaşanılmak istenenler.
    Ve anladım ki ne kadar çok fantazimiz ve seks hayatımız varmış.Kimler kimlerle nerelerde ne pozisyonlarda sevişmiş! Hayretler içinde kaldığım sevişme sahneleride  oldu,yeni öğrendiğim pozisyonlarda. Kısacası işimiz gücümüz seks.Birbirimizi sikmek.Dünya kurulduğundan beride var. 
   Seks insanın en güçlü yanı.Seks yapan insan her zaman kendine güven duymuştur,başarılı olmuştur,düşünme yetisi gelişmiştir.Bir yerde okumuştum ' Önemli kararlar vermeden önce masturbasyon yapın'' yazıyordu.Daha net ve akıllıca karar vermek için.Kendini o an, insan daha güçlü hissediyormuş.Beyin kendini yeniliyor ve tek bir noktaya konsantre oluyor o zaman. Ve verdiğin kararada da yanlış bir yorum çıkmıyor.
    Masturbasyonun genel anlamı-hepimizin bildiği gibi- kendi kendini tatmin etmektir.Tek başına yapılan bir eylemdir.Seks en az iki kişi ile olur.
    Masturbasyon da istediğin zaman boşalırsın,Seks'de ya erken boşalırsın(genelde) ya da geç. İstediğin zaman, senin istediğinz zaman değildir.İlk önce(erkekler için)partnerini düşüneceksin.
    Masturbasyon da istediğin hayali kurar ve süresini istediğin kadar uzatabilirsin.Seks'de de istediğin hayali kurarsın ama anlıktır.Bir ses, bir hareket vs her an hayalini bölebilir.
    Masturbasyon da istediğin yere boşalabilirsin, Seks de partnerinin belli yasakları vardır.'' Ay içime boşalma'' ' Ağza olurmu be manyak saçmalama'' ' Ya çarşafı mahvettin'' ' Neden atletime boşalıyorsun be'' gibi , senin o an aldığın 5 saniyelik zevkin içine edebilirler.
    Masturbasyon yaparken kendi kendine istediğin gibi konuşur,küfürler edebilir, farklı kızların isimlerini söyleyebilirsin.Seks de , hadi diyelim istediğin gibi konuştun, hadi küfür de ettin, ya başka kızların isimleri??? Kopartıverir valla...:)
     Masturbasyonun zamanı yoktur. Seks'i ise istediğin zaman yapamazsın.
    Daha ekleyemediğim farklılıklar.Diğerlerinide aklınıza geldikçe siz ekleyin:)
   Orgazma ulaştıramadığın kadının masturbasyon yapmasını engelleyemezsin....
  
   
  
   



9 Ocak 2011 Pazar

Sigara ve Seks

  Turizm sektöründe çalıştığım yıllardı (sene 2001) .Beraber aynı departmanda çalıştığımız bir kız,adını şimdi hatırlayamadım.Aynur diyelim.Otelde çalşanlardan 2-3 kişi ile yattığı dedikodusu vardı.Sıraya bende girmiştim ama ,ne zaman bana denk geleceğini bilmiyordum.Gece 04:00 gibi işten çıktık.Karşıdaki barda gece çalışan arkadaşlarla buluşup biraz muhabbet ettik.Lojmana yatmaya gideceğimi söylediğimde Aynur 'beraber gidelim' dedi.Yürüyerek yola çıktık.Yolumuzun üstünde sahilde vardı.Birer sigara içelim sahilde de öyle gidelim diye konuştuk.Kuytu bir yer bulup oturduk.Sağ tarafımdaydı.Biraz sohbet ve sigaralar yakıldı.Sağ elinde sigara sol eli bacağımdaydı.Sol elini alıp sikime doğru, pantolonumun üstünden sürterek çıkarttım ve elini sikimin üstüne bastırdım.Avuçladı sikimi.Pantolonun üstünden okşuyordu.Kemerimi çözüp düğmelerini açtım ve az biraz indirdim pantolonumu.Sol eli ile çıkartı ve okşamaya başladı.Ben hiç bir şey olmamış gibi sigara içmeye devam ediyordum.Sağ elindeki sigarasından derin bir nefes çekti ve dumanını çıkartmadan eğilip sikimi ağzına aldı.Sikimi yaladıkça dumanlar çıkıyordu.Nefesi ile birlikte bırakıyordu dumanı.Dumanı bitene kadar yalıyor, bittikçe de sigarasından bir nefes daha çekiyordu.' Bu sigara bitene kadar boşaldın boşaldın yoksa bırakacam' dedi.Orospunun yaptığına bakar mısın? Strese soktu beni gece gece. Bir keyif alalım derken....
     Sigaramı ağzıma aldım,geriye yaslandım,gözlerimi kapattım.Sol elimle sikimi tutup yalamasına yardım ediyor, sağ elimlede sırtını,kalçalarını, göğüslerini okşamaya çalışıyordum.Bir taraftan da sigarasını kontrol ediyordum.Sigarasının ateşi kıpkırmızı olmuştu.sanırım 2-3 dakikalık bir zamanım kalmıştı.Derin bir nefes çekti ve belliydi ki bu son nefes alışıydı sigaradan..Sanki dünya dalma rekoru kıracaktı.Sol elimle sıkıca kavradım sikimi, Sağ elimle başına bastırdım ve gömüldü sikime..inip kalkıyordu,tükürükler kenardan akmaya başlamıştı.Bende de hırıltılar başladı,anladı boşalacağımı ama kafasını kaldırmasına izin vermedim.Sağ elinde ateşi izmaritine gelmiş sigarası,ağzında sikim,boğazımda hırıltılar...İyice hızlandık,son 15 saniye...sol elimle daha da sıktım sikimi geliyordum...Ve patlama anı...ağzına boşalmamla kafasını çekmesi bir oldu,İlk spermlerim ağzını doldurdu, geri kalanda sol parmaklarımdan akarak taşaklarıma süzüldü.Bana çaktırmadan sağ tarafına tükürdü döllerimi.Benim hala gözlerim kapalı,üzerime kül dökülmüş ve ağzımda kalan izmarit. Teşekkür ederim diyebildim sadece.....
    Ve yıllar sonra, eski sevgilimle sikişirken( köpek pozisyonunda) komidinde duran sigaram ve çakmağımı alarak bir sigara yakmıştım..Gidip gelirken keyif pezevengi gibi sigaramı tüttürüyordum...Hem sevgilimi hem de o sahilde sikemediğim Aynur'u sikiyordum...