7 Haziran 2011 Salı

Yumurta haşlamaktan daha kısa bir süre

Utrecht Üniversitesi‘nde yapılan bir araştırmaya göre Türk erkeklerinin sevişmesi, başından sonuna 3 dakika     7 saniye sürüyor. Bu, uzmanlara göre yumurta haşlamaktan daha kısa bir süre. En uzun süreyse İngiliz erkeklerinin: 7 dakika 36 saniye. Çalışmada ayrıca ABD’li erkeklerin 7 dakika, İspanyolların 5 dakika 8 saniye, Hollandalıların ise 5 dakika 1 saniyede boşaldığı belirlendi.
Haydi bakalım,çıkın işin içinden....

10 yorum:

  1. uahahaha harika yahu! poster cuk oturmuş =D ayrıca yumurta haşlamak mı? haberci mantığı işte =)

    YanıtlaSil
  2. Utrecht Üniversitesinde kendini Türküm diye tanıtan 5 kişilik Hollandalı çete ele geçirildi. Çetenin amacının, üniversitedeki seks araştırmalarına katılarak Avrupalı kadın nüfusu arasında efsane haline gelen Türk erkeklerinin, özellikle Bodrum, Marmaris vs. yazlık kentlerin genç garson, barmen, muz işletmecisi, animatörlerin imajını yerle bir etmek olduğu anlaşıldı. Çete, ETÖ çetesi bağlantılarının araştırılması için Türk Özel Yetkili Savcılarca sorgulanıp yargılanmak üzere Türkiyeye iade edildi.

    YanıtlaSil
  3. Efenim, yumurtayı haşlama kabına koyuyorsun. Ocağı yakıyorsun, süre başladı.. 3 dakika süren var değerlendir her saniyesini :)

    YanıtlaSil
  4. ne alaka haci ya. o ilk defa seks yapan erkeklerin suresidir. arastirmaya beni bi katsinlarda gorelim. bosalma kontrol edilebilen bir davranistir. Ne zaman isterse insan o zaman bosalir

    YanıtlaSil
  5. Eğitim şart..eğitmek şart demek onlara:)
    O kadına yazık ya..hiç başlama daha iyi.

    YanıtlaSil
  6. sevişmeden sikişiyordur onlar...

    YanıtlaSil
  7. Valla arkadaşlar gezinirken buldum bu araştırma yazısını.Benim dikkatimi çekense yumurta haşlama süresi kadar tabiri oldu.Herhalde o kadar değildir.En azından ben kendimden biliyorum.Ama biz Türk Erkeklerini cidden bunlar tanıyamamışlar.Sizlerinde dediği gibi bu bir komplo:)

    YanıtlaSil
  8. elimde değil şu tespiti yapmadan duramıycam:
    yazıya gülenler kadınlar, ciddiye alıp savunmaya geçenler ise erkekler oldu =)
    eheh =D

    YanıtlaSil
  9. lalehan,ortalığı karıştırma lütfen..otur oturduğun yerde:)

    YanıtlaSil