21 Ocak 2011 Cuma

Erkekler de G noktası....

     Yine turizm yılları.İnternetten tanıştığım bir bayan, ziyaret için çalıştığım beldeye geldi.İnternette o zaman kamera ses olmamasına rağmen insanlar daha dürüsttü.Bu da ayrı bir konu tabii.
     Gece aldım onu terminalden ve daha önce ayarladığım otele gittik.2-3 saat süren sohbetten sonra masaj yapma bahanesi ile başlanan dokunmalar,sonu orgazmla biten bir sevişmeye sahne oldu.En son ayrılacağımız gün yine bir sevişmemizde, ben sırt üstü yatıp bana oral seks yaparken birden kalktı ve banyoda ki aynayı getirdi ben 'N'oldu? Bu aynada neyin nesi?' diye sorarken 'Hiç ses çıkartma ve keyfine bak.Aynadan izle herşeyi' dedi.Ve belime yastık koyup kalçamı yukarı doğru kaldırttı.İçimden '' Herhalde sikecek beni'' diye düşünürken oral yapmaya devam etti.Yavaş yavaş, tadını çıkarta çıkarta ve tükürükler eşliğinde.Bacaklarımı bükmemi ve kalçamı biraz daha kaldırmamı istedi.Donakalmış bir vaziyette ne derse yapıyordum.Ara sıra aynaya bakıyor,daha da zevkleniyor, ara sıra da gözlerimi kapatarak anın tadını çıkartıyordum.Saçlarının kasıklarıma dökülmesi ara sıra sikimi alıp göğüs uçlarına sürtmesi,sikimi avuçlayıp kendi ağzını,yanağını tokatlaması da işin ayrı zevkiydi.Benim gibi oda sertliği seviyordu.Oral yaparken bir elini uzatıp göğüs uçlarımı sıkıyordu.Derken içimde bir şeyler olmaya başladı.Saniyelik bir şeydi.Aynadan baktığımda dili ile arka deliğimi yalamaya başladığını gördüm.Saçlarından tutup geri çekmek istesem de engel oldu ve '' Sakin ol'' diyerek beni yatıştırmaya çalıştı.Artık bırakmıştım kendimi.Ne olacaksa olsundu. ''Adi bir orospusun sen'' diyebildim sadece.Dememle bunun hızlanması bir oldu.Dili ile sikiyordu beni.Kasıklarımı yalıyor,parmağı ile arka deliğime baskılar yapıyor ama parmağını içine sokmuyordu.Tuhaf ve dayanılmaz bir zevkti. Aklımdan neler geçiyordu ''Gay'miyim lan ben? Neler yapıyor bu kız bana? Ya birden bir vibratör çıkartırsa ve arkama sokmaya çalışırsa? Offf offff

 
Ne güzel tutmuş.Parmaklarda ki zerafet e bakar mısınız...

    Sikim, arka deliğim tükürükler içinde kalmıştı.Son darbeyi vuracağı anı bekliyordum.Dili ile arkamı becerirken eli ile de sikimi okşuyor,taşşaklarımı sıkıyordu.Titremeye başladım.Anladı ve beni daha da tahrik etmek için küfürler etmeye,gaz vermeye başladı.'' Hadi,geliyorsun, işte bu..Sikiyorum seni, boşal hadi,harikaaaa'' demeye kalmadı, ben öyle bir patladım ki abartısız,kafamın üstünden spermler duvara yapıştı.Boydan boya, tek bir çizgi halinde tüm vücudum kendi spermimle dolmuştu.Gözlerim hala kapalıydı ve ben'' ne oldu lan'' diye düşünüyordum.Bu neydi yaaaaa?
   ''İşte bu kadar'' cümlesi ile kendime geldim. ''N'aptın sen kız? Manyak mısın sen?''dedim. O'lum,siz bilmezsiniz, ama erkeklerin G noktası işte burasıdır.Arka deliğinizden 2-3 santim içerdedir.Ama siz bunu ibnelik diye adlandırdığınızdan pek çoğunuz bunu ya bilmez yada partnerine yaptırmaz.Daha parmaklayacaktım seni ama n'olur n'olmaz, nasıl tepki verirsin bilemediğimden yapmadım'' dedi. Ayna olayı da işin fantezi kısmıymış.Bunu ilk  ve son yapan da O oldu.Daha sonraki beraberliklerimde ya ben söylemedim ya da yapacak kadar cesur biri denk gelmedi.İnternet alemin de okuduklarımdan sonra anladım ki ,benim gibi yaşayan,korkan ama yapılmasını çok isteyen bir sürü hemcinsim varmış.
    ''G noktası sadece kadınlara özgü bir erojen bölge midir? Erkek de kadının uyarıldığı bölgelerden uyarılabilir. Örneğin göğüs uçları, kulak içleri, ense, kadında da erkekte de ortak erojen bölgelerdir. Erkeklerde, kadınlardaki G noktasına karşılık gelen bölge, testislerle anüs arasında bulunur. Erkeklerin G noktasını bulmak kolaydır. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermeyebilirler.'' diye bir bilimsel açıklama ile bu konuyu kapatayım.

11 yorum:

  1. bu dedıgın seyı teorık olarak bılıyorum ancak uygulama fırsatım olmadı. olacagınıda zannetmıom. hangı kıza kıcımı yala kıcımı parmakla denebılırkı:) uzak durmakta fayda var. aldıgımız zevk bıze yeter

    YanıtlaSil
  2. bi kaç adam istemişti benden de evet. yapmak için yaptım ama keyif aldığım söylenemez pek. bi kere o bölgeniz fazla kıllı hacı be

    YanıtlaSil
  3. @athırsızı,keyif mselesi,ayrıca parmaklama yok.parmaklatan da olabilir ama ben yaptırmıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. @justliar,temiz olanlarda var be hacı:)

    YanıtlaSil
  5. oha acayip merak ettim ben benimkine yapsam saçlarım onun ellerinde kalır heralde deneyemem ama poposunu okşadığımda bile kendinden geçiyo herif o pootansiyeli var

    YanıtlaSil
  6. müthiş estetik bir fotoğraf! konuyla ilgili yorumlarımı bilahare yapacağım ancak fotoğrafa değinmeden edemedim...

    YanıtlaSil
  7. Kutsalfahişe- bekliyorum yorumunu merakla..

    YanıtlaSil
  8. bu çoktan bildiğim/uyguladığım bir şeydi. Çoğu erkeğin bilmemesi olayı daha heyecanlı kılıyor, insan kendini bir özel hissediyor :) :) :)

    YanıtlaSil
  9. @Elifgül, işte bilmeyen erkeklerden biri de bendim.O an ben de kendimi çok özel hissettim:)

    YanıtlaSil
  10. erkeklerde "g noktası" diye bir yer var mı bilmem ancak bazılarının (belki de müsaade etseler, çoğunun) kıçına dokunulmasından hoşlandığını biliyorum. kadın-erkek vücudu birbirinden farklı olmakla birlikte, bazı noktalarda çok benzer. Ve, beyler bunu duymak istemiyor olabilirsiniz ama, kadınlardaki gibi sizin de poponuzdan zevk almanızı sağlayan sinir uçlarınız var, üzgünüm!
    Anal zevk, homoseksüelliğe çok fazla gönderme yaptığından olsa gerek, erkeklerin korkulu rüyası. Hatta kimileri, memelerinden zevk aldıkları için bile içten içe kendilerini gay sanıyorlar. Korkacak birşey yok, bedeninizdeki her noktadan zevk alabilirsiniz, bu sizi gay yapmaz!
    Benden kıçını parmaklamamı isteyen bir sevgilim olmuştu. Ne yalan söyleyeyim, çok bayılmıyordum ben de bunu yapmaya. Kıç deliğinin çevresinde dolaşabilirim, elimle, dilimle... Ama parmağımı sokmak, bu bana da biraz fazla gelmişti... Anlayacağınız, durum sırf erkekler için değil, kadınlar için de biraz itici olabiliyor bazen.

    YanıtlaSil
  11. @kutsal, Kendinizi tanıyın ve sevin.....

    YanıtlaSil