13 Şubat 2011 Pazar

Sen, Gözlerini kapatıp sevişenlerden misin?

     Sevişmemizin en heyecanlı yerinde, nerden aklıma geldiyse,bir müşterim aklıma düştü.Ben gidip gelirken o arkamdaydı ve arkadan taşaklarımı okşuyor,kalçama tırnaklarını geçiriyor,arkamı yalıyordu.O an gözlerimi kapadım ve hayal etmeye devam ettim...
     Sende sevişme anında gözlerini kapatıp sevişenlerden misin?İnsan neden gözlerini kapatır ki? Erkeklerin cinsellik konusunda bir süre sonra öğrendiği ve her zaman sorguladığı,hatta gözünü kapatan sevgilisini kıskandığı bir durumdur.Bırak sevişmeyi, öpüşürken,tv izlerken,dinlenirken gözlerini kapatan sevgili kesin ya eski sevgilisini düşünüyordur ya da platonik aşık olduğu birini.Siz kadınlarda böyle misiniz bilmiyorum ama biz erkekler için bu kaçınılmaz bir gerçek.
   Evet, gözlerimi kapadım ve arkamda olduğunu düşündüm.Göğüsleri sırtımda eziliyordu.Esmer bir hatun,göğüsleri irice,sanırım 95,uzun siyah saçlı,göğüs uçları belirgin,kalçası dolgun,1.68 boylarında..Göğüsleri sırtımda eziliyor,iri göğüs uçlarını hissediyordum.Nefesi ensemde,dili ile ensemi yalıyor sonra kulağımın içine dilini sokup kulak memei ısırıyordu.Ben daha da hızlandım.İnlemelerimiz artmıştı.Dili ile ensemden omuriliğimi takip ederek aşağıya kadar indi.Sırtımdan iterek beni eşimin üstüne yatırdı.Ayaklarımın üzerinde oturur vaziyetteyim ve eli ile kalçamı ayırıp dilini aşağılara kaydırdı.Taşaklarımı yalamaya başlamasıyla derin bir ohhhh! çektim.İşte buydu.Devam et dedim gözlerim kapalıyken.Devam et kaltak!!!Sağ baş parmağını ağzına sokup ıslattıktan sonra benima rka deliğime baskı yapmaya başladı.Bir an korktum sokacak diye ama yapacak bişeyde yoktu.İtiraz edecek durumda değildim ve O efendiydi.Sırt üstü yatıp girip çıkmamı,taşaklarımı ve Sik'imi tam görecek vaziyetini aldı.Taşaklarım ağzını doldurmuş,dudaklarının kenarlarından tükürükler çıkmaya başlamıştı.Artık dayanacak gücüm kalmamıştı.Destek kuvvet gibi imdadıma yetişmişti.Ve hala gözlerim kapalıydı.Sevgilime dikkat ettim O'nunda gözleri kapalıydı.İşte o an başkasını düşünüyor sanarak,daha da sertleşmeye başladım.Hızlandığımı ve sertleştiğimi farkettiği anda açtı gözlerini....Ve gelmek üzere olan ben sikimi çıkartıp karnına boşaldım.
   Sen, Gözlerini kapatıp sevişenlerden misin?

11 yorum:

  1. Gözlerimi kapatmam karşımdakini görmem lazım...

    YanıtlaSil
  2. gözlerini kapatmanın muhakkak birini yada birşeyi hayal etmek için yapıldığını düşünmüyorum. çoğu zaman gözlerim açık, olan biteni seyrederim ama kapattığım zamanlar da olur. bunu bazen bilinçsizce yaparım, refleks olarak...

    YanıtlaSil
  3. Ya tabii ki her sekste gözler kapanmıyor, bu sadece yaşanmış bir olayı anlatmak çin seçilmiş bir konu başlığı idi...Görmek lazım, çünkü, Şeytan detaylarda gzlidir:)

    YanıtlaSil
  4. Öpüşürken karşımdakinin de gözlerini kapatmasını beklerim. o an başka şeylerle ilgilenmek yerine tamamen olayı hissetsin diye. sexte genelde açık olur ama kapansa dahi dediğim gibi karşımdakinin de anı tamamı ile hissetmek istediğini düşünürüm. yani gözlerin kapalı olması başkasını hayal ettiğinin sinyali değildir bence.

    YanıtlaSil
  5. Peki bayanlar, sevişirken başkasını hayal eden var mı aranızda? Böyle sorayım bari...:)

    YanıtlaSil
  6. vardır muhakkak... ben anı yaşamayı tercih ediyorum, hayal kuranlardan değilim

    YanıtlaSil
  7. @kutsalfahişe;hayal sanırım tek başına olunan zamanlarda kuruluyor:)

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle resimdeki sahne çok güzel..yaşanası.

    Gözlerini kapamak daha konsantre olmak, daha derin hissetmek anlamındaysa..evet.:)

    YanıtlaSil
  9. evet foto güzel..çekenin oynayanların eline ağzına sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. Resimdeki sahne gerçekten harika...

    "Esmer bir hatun,göğüsleri irice,sanırım 95,uzun siyah saçlı,göğüs uçları belirgin,kalçası dolgun,1.68 boylarında" - bu ayrıntılar sevişirken hayalini kurduğun müşteriye mi ait?

    YanıtlaSil
  11. @şey, evet müşterime ait:)

    YanıtlaSil