16 Şubat 2011 Çarşamba

Bağıra çağıra....

    Yine Turizm yılları.Otelin teknesi ile sabah müşterilerle turu tamamlayıp sahile yanaştık.Onlar dolmuşla otele döneceklerdi.Biz de tekne ile.Yaklaşık 3-4 saat sürecekti geri dönüşümüz.Kaptana ''Sevgilimi çağırayım gelsin,öyle dönelim'' dedim.Kabul etti.Teknede Kaptan,Miço ve Ben vardık.Yarım saat sonra sevgilim geldi.Mini eteği, tişörtü ve görünen sütyen askıları ile harikaydı.
    Koyulduk yola.Bir saat öylesine geçti.Kaptan, istersek alt kata Kamaraların birine gidip dinlenebileceğimizi söyledi.Kaçar mıydı bu fırsat.Kamaraya indik,bir yatak,duvarda ayna,wc,barı ve ufak penceresi ile güzel bir kamaraydı.Aynanın karşısında oynaşmaya başladık.Öpüşmeler,dokunmalar,kirli sözler...Arkasından sarılmıştım,ellerim göğüslerinde boynunu yalıyordum.O'da aynadan izliyordu ve aynaya doğru birden eğildi.Arkasına geçtim,kalkmış sikimi kalçasının arasına dayadım.Üzerimizde elbiselerle sevişiyorduk.Kalçası ile daireler çiziyor beni daha da çıldırtıyordu.Eğildim,tangasını çıkartmadan üstünden amını yalamaya ve ısırmaya başladım.Tek eli ile aynaya dayanıp,diğer eli ile alttan amını okşuyor,ara sıra parmaklarını ağzıma sokuyordu.Tangasını çıkarttım.Çok ıslanmıştı.Kalçasını iyice ayırdım ve kafamı arasına gömdüm.Amının dudaklarını ısırıyor,dilimi içine sokup çıkartıyordum.Aynadan kendini izliyordu,ikimizde kendimizden geçmiştik.Amını parmaklamaya başladım,parmaklarken ayağa kalktım..Saçlarından tutup kendime çektim.Parmağım amında,ellerim saçlarında,ağzımda küfürler...Amında olan parmağımı yavaşça çıkartıyor,amından göt deliğine doğru yavaş yavaş sürtüyordum.Göt deliğine parmağımla baskı yapıyor inlemelerine ortak oluyordum.Dışarıda dalgaların sesi vardı sadece, ve istediğin kadar bağır dedim.Kimse duyamaz bizi.İşte en güzel tarafı da buydu.Bağıra çağıra sevişiyorduk.
  Döndü.Önümde diz çöktü ve sertleşmiş sikimi dışarı çıkarttı.Şimdi aynada kendi yüzümü izliyordum.Sol kolumu aynaya yaslayarak daha da yakınlaştım kendime.Yala dedim, Yala fahişem..Elleri ile kalçamı kavrayıp kendine çekiyor,sikimi yutarcasına emiyordu.Kafasını iki elimin arasına alıp ağzını daha sert sikmeye başladım.Ve avazım çıktığı kadar bağırıyordum.Pencereden dışarıya baktığımda sadece gökyüzü ve teknenin dalgalara çarpması ile cama çarpan suları görüyordum.O an kendimi bir Kral,bir şeyh,zengin bir adam olarak düşledim.Özel teknem,siktiğim bir kadın ve hizmetçilerim vardı.İşte Krallık buydu....
    Pencere kenarında ki yatağa uzandı.Bende soyunup yanına yattım.Oynaşmalarla başladık tekrar.Harika bir şey dedi.Harika bir ortam...Sırt üstü uzanmış O nu bekliyordum.Üstüme oturdu.Sikimden tutup amına yerleştirdi.Kafa hizası pencereye denk gelmişti.Bak dışarıya dedim,kimse yok.Denizin ortasındayız,istediğin gibi bağır,çağır,küfret...Sikim amının içinde kayboldu.Üzerimde dairesel hareketler yapıyor,kendi göğüslerini okşuyordu.Eğildi,dudaklarıma yapıştı,ellerim ile kavradım kalçasını.Tırnaklarımı geçiriyor,götünde tırnaklarımın izini bırakıyordum.Detaylı yazmayayım ama hiç durmadan argo ve küfürlü konuşuyorduk.İçinden çıkmadan,yataktan indim ve sırt üstü yatırdım Onu.Bacaklarını belime sardı,gözlerini kapattı.Anladım ki artık orgazm olmak istiyordu.Hızlanmaya başladım,gidip geldikçe sanki bizim gücümüzden tekne sallanıyormuş gibi geliyordu bana.Yandaki aynadan da kendimi izliyordum.Aynadan izledikçe daha da gaza geliyor, Ben neymişim lan,aynı porno yıldızı gibiyim diye düşünüyordum:) Ve sarsılarak boşalma...2. ve 3. sevişmemizden sonra kıyıya yaklaşmıştık.Doyumsuz bir zevkti bizim için.Outdoor seks sayılır mı bilmem ama komşular duyacak,misafirler duyacak,aman biri görecek korkusu yaşamadan bağıra çağıra sevişmek bir harikaymış.İlk ve şimdilik son deneyimim olmuştu.Bir daha ister miyim? EVET.Outdoor seksin tadı başka değil mi?

10 yorum:

  1. en çok şu cümleyi beğendim: "...gidip geldikçe sanki bizim gücümüzden tekne sallanıyormuş gibi geliyordu bana"

    YanıtlaSil
  2. öyle bir ritim yakalamıştık ki,teknenin dalgalarla karşılaşması anlarda gidip geliyorduk:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel anlar..ben öyle bir teknede yalnız ve dışarda teknenin korkuluklarına domaltıp becermek istiyorum böyle bir fantazim var.

    YanıtlaSil
  4. evet.böyle bir fantazi sanırım tüm erkeklerde var.ne iyi olurdu değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Harika olurdu..bu yaz olabilir de.:)

    YanıtlaSil
  6. @erkek olur inşallah...sesleriniz gökyüzünde yankılansın:)

    YanıtlaSil
  7. sevgilin yabancı mıydı? bunu sormamın nedeni birçok türk kızının seks esnasında kendisine küfür edilmesinden hoşlanmıyor olması.

    YanıtlaSil
  8. @şey,hayır sevgilim türktü,daha doğrusu bulgar göçmeni..

    YanıtlaSil
  9. bn de ilk ilişkimi bir teknede yaşadım. anal olduu içn brz cnm yandı ama açık denizde olmak harikaydı. anılarım tazelendi. byyy

    YanıtlaSil
  10. Bir kız bir erkek masmavi deniz...
    Daha güzel bi ortam olamaz sanırım

    YanıtlaSil