30 Mart 2011 Çarşamba

Sigara,Balkon,Boşalma

     Gece yaklaşık 1 saat porno film izledim.Sonra bulunduğum odanın ışıklarını söndürüp sigara içmek için balkona çıktım.Oturduğum sandalyede sağ elimde sigara sol elimde sikim,okşamaya başladım.Site de her evin bir ışığı yanıyordu.Okşadıkça daha da zevk aldım.Açık alan,gecenin bir yarısı,beynimde fantaziler...Derken durduramadım kendimi ve sikimi çıkartıp okşamalara devam ettim.Sigaramı daha da hızlı ve çok çekiyordum.Bir sigara daha yaktım.Eski sevgililerimle seviştiğim anları düşündüm,düşündüm,düşündüm...Otobüste yaptığı oralı,sahildeki sevişmelerimizi,ağzına boşaldıklarımı,taşaklarımı yalayanları...Ve boşaldım.1-2 saniye gözüm karardı,başım döndü,sessizce nefes alıyordum.Kalktım,yatağıma yattım...

7 yorum:

  1. Hem gözönünde hem de meraklı gözlerden uzakta farklı bir deneyim yaşamışsınız.

    YanıtlaSil
  2. Hızlı, anında tepki, 1-2 saniye göz kararması ve bum! Yazı da, o an gibi hızlı, kısa ve net olmuş. Bu enstantane ancak böyle anlatılabilirdi, senaryo süper! kutlarım ;)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada fotoğraf seçimi de yine çok estetik... Senin kullandığın fotoğrafları beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  4. @sıfır,evet farklı bir deneyim.açık hava da seks yapmak her zaman fantazilerimdedir ama bir kaç tecrübedeb başka yaşayamadım.
    @kutsal seninde yorumunda süper:)
    @femme teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. sende bir tarz degisikligi var sanki ustad. ama iyi yoldasin devam et

    YanıtlaSil
  6. @athırsızı, est üstad, sizlerden ne gördüysek..iltifatın için teşekkürler

    YanıtlaSil