19 Ocak 2011 Çarşamba

Masturbasyon mu Seks mi?

    Blog olayına gireli fazla olmadı.İmkan buldukça  blog yazarlarını takip ediyorum.Konular farklı farklı olsada ortak sonuç şu; paylaşım.Blog olayı zaten paylaşım ama bu paylaşım gizli kalmışlıklar.Yaşanılan sırlar ve yaşanılmak istenenler.
    Ve anladım ki ne kadar çok fantazimiz ve seks hayatımız varmış.Kimler kimlerle nerelerde ne pozisyonlarda sevişmiş! Hayretler içinde kaldığım sevişme sahneleride  oldu,yeni öğrendiğim pozisyonlarda. Kısacası işimiz gücümüz seks.Birbirimizi sikmek.Dünya kurulduğundan beride var. 
   Seks insanın en güçlü yanı.Seks yapan insan her zaman kendine güven duymuştur,başarılı olmuştur,düşünme yetisi gelişmiştir.Bir yerde okumuştum ' Önemli kararlar vermeden önce masturbasyon yapın'' yazıyordu.Daha net ve akıllıca karar vermek için.Kendini o an, insan daha güçlü hissediyormuş.Beyin kendini yeniliyor ve tek bir noktaya konsantre oluyor o zaman. Ve verdiğin kararada da yanlış bir yorum çıkmıyor.
    Masturbasyonun genel anlamı-hepimizin bildiği gibi- kendi kendini tatmin etmektir.Tek başına yapılan bir eylemdir.Seks en az iki kişi ile olur.
    Masturbasyon da istediğin zaman boşalırsın,Seks'de ya erken boşalırsın(genelde) ya da geç. İstediğin zaman, senin istediğinz zaman değildir.İlk önce(erkekler için)partnerini düşüneceksin.
    Masturbasyon da istediğin hayali kurar ve süresini istediğin kadar uzatabilirsin.Seks'de de istediğin hayali kurarsın ama anlıktır.Bir ses, bir hareket vs her an hayalini bölebilir.
    Masturbasyon da istediğin yere boşalabilirsin, Seks de partnerinin belli yasakları vardır.'' Ay içime boşalma'' ' Ağza olurmu be manyak saçmalama'' ' Ya çarşafı mahvettin'' ' Neden atletime boşalıyorsun be'' gibi , senin o an aldığın 5 saniyelik zevkin içine edebilirler.
    Masturbasyon yaparken kendi kendine istediğin gibi konuşur,küfürler edebilir, farklı kızların isimlerini söyleyebilirsin.Seks de , hadi diyelim istediğin gibi konuştun, hadi küfür de ettin, ya başka kızların isimleri??? Kopartıverir valla...:)
     Masturbasyonun zamanı yoktur. Seks'i ise istediğin zaman yapamazsın.
    Daha ekleyemediğim farklılıklar.Diğerlerinide aklınıza geldikçe siz ekleyin:)
   Orgazma ulaştıramadığın kadının masturbasyon yapmasını engelleyemezsin....
  
   
  
   



6 yorum:

  1. valla mastrbasyon yapası gelır adamın bu yazıyı okuduktan sonra

    YanıtlaSil
  2. ikisi farklı zevkler sayılabilir, haklısın. ama merak ettiğim şu ki, hakikaten sex mi mastürbasyon mu? yani siz erkekler kendi aranızda 31ci lafını karşınızdaki ile dalga geçmek için kullanıyorsunuz mesela. hani bu durumda sex mi? yoksa?

    YanıtlaSil
  3. gökten indim@ Olay,yumurta tavuk olayına dönsün istemiyorum. Horoz'a sormuşlar -yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar-diye, ben işime bakarım aga demiş...Ben işime bakarım deyip kendimi basitleştirmekte istemem.Ama olay anı,olay yeri,olay pozisyonu gibi durumlarda seks ve masturbasyonun değeri tartışılır. Kimi zaman partnerin sevişirken de seni masturbasyon yolu ile de boşaltabiliyor değil mi? Ama sonuç itibari ile kime sorsak tabii ki seks diyecektir:)

    YanıtlaSil
  4. mesela ben kadınlar için klitoral orgazm ile vajinal orgazmı düşündüğümde hep mastürbasyonla olduğum orgazmı klitoral diye ve bir kadınla sex yaparkenki orgazmımı vajinal düşünürüm.

    YanıtlaSil
  5. adsız demeye devam ediyor...

    ayrıca partnerin yaptığı masturbasyon sexin içinde vardır masturbasyon olmaz o.. hani denir ya sex için en az iki kişi olmalı diye.. ayrıca senin o mantıkla bakarsak insanların şişme bebekle yaptıkları masturbasyon değil sex.. mi diye sorarlar adama

    YanıtlaSil